Hoild @ 2018.09.05. 18:56
@BePe: Örömmel! Ha valaki nyitott az átlagostól eltérő videojátékokra, és pont ezt kihagyta eddig, feltétlenül érdemes bepótolnia.

A PS2-es NTSC-USA (CD-n megjelent) és PAL-European Limited Edition (DVD-s, ajándékokkal teli díszdobozos) kiadás számos játékmeneti és featúrás eltéréssel rendelkezik, az utóbbi javára. Sajnos nem tudom, hogy a "HD-sített" PS3 és PS4 újrakiadás melyik változaton alapul, de nagyon remélem, hogy az európain, mert abban két feladvány jelentősen agyasabb volt.

Az alábbi oldalon keress rá az "In order to meet an early shipping deadline" szövegrészre, és az eltérések majdnem teljes felsorolását láthatod:
http://teamico.wikia.com/wiki/Ico/_List_of_Changes_from_the_U.S._version
BePe @ 2018.09.05. 05:29

az Ico-t nem ismertem, de ezalapjan akkor utananezek.

koszi!

 

Morak @ 2018.09.04. 16:38
Üdv!

@Holid: Nekem speciel ez pont azért tetszik [meg úgy tűnik még nagyon sok mindenkinek].

Jó értem, neked nem. :)
Hoild @ 2018.09.04. 15:25
"egy olyan faluból származik, ahol a falusiak gyerekeket áldoznak fel a túlélésük érdekében (igen, az alkotók már a kezdeteknél megadják az alaphangulatot)."

Igen, az alkotók is ismerik a játékipar mostoha-csodagyerekét, az Icót (PS2-PS4). Bár a nyomába sem érnek.

Alapszinten elvárható ízlés birtokában döntöttek volna arról is, hogy a játékban mely grafikai stílust alkalmazzák következetesen az egységes látványvilág érdekében. Ennek híján koncepciótlanul szedett-vedett lett (egymástól nagyon elütő "2.5D" és 3D látványelemek egybehányva, csillivilli VFX kézigrafikás sprite-okhoz, stb.).