Fonix @ 2018.12.23. 15:19
Nekem a Knights of the Temple van meg tőlük. Jó kis játék.
komolyan egy Walking dead játék amiben csak gyakni kell? Ráadásul a zombi láz már rég letudva, ez meg egy Left 4 dead jobb grafikával. És csodálkoznak hogy nem jött be?! Csak azért mert Walking Dead nem fogják venni. Még a Tell Talenek sem jött be, pedig jó játékokat csináltak...
strato @ 2018.12.11. 10:57

Épp a napokban játszottam végig újra a Brothers: Tales of two sons játékot tőlük.

 

Az a játék egy gyöngyszem. Pár éve voltak pletykák egy folytatásról, de aztán nem lett belőle semmi.

 

Mondjuk Starbreeze-ék részemről előkaphatnák az Enclave-et is bármikor egy folytatásra, vagy akár a Riddick-szériát is folytathatnák, bár az egy újabb film nélkül valószínűleg nem valósulna meg...

Krynn @ 2018.12.11. 10:16
Épp a napokban játszottam végig újra a Brothers: Tales of two sons játékot tőlük. Kb. 3-4 óra folyamatos szórakozás, gyönyörű képekkel, zenével, jó sztorival. Számomra újdonságként hatott, hogy ilyen modern, gördülékeny módon oldottak meg egy koop játékot (egy billentyűzettel ketten), ez az élmény nekem hiányzik a régi pc-s időkből. Ehhez mérten nagy várakozásaim voltak velük kapcsolatban, talán a kisebb indie játékoknál kellett volna maradniuk, ott tudtak maradandót alkotni.
strato @ 2018.12.11. 08:53
Őszintén szólva engem az n+1-edik TWD matéria már nem hoz lázba. Hovatovább a játék által használ formulát is elég régóta koptatják más játékok, hogy mást ne mondjak a Left 4 Dead. Ha ezek mellé még odateszem a cég Payday 2-vel eljátszott kavarását is, akkor annyira nem csodálkozom, hogy nem kellett sokaknak a játék.

Ha túl is vészeli ezt az időszakot a Starbreeze, szerintem a Double Fine jobban jár, ha új kiadót keres a Psychonauts 2-nek.
Lehet, hogy mindenki akkor járna a legjobban, ha a THQ Nordic bekebelezné a Starbreeze-t is (korábban felvásárolták a Bugbeart, és nem rég megvették a Carmageddon jogait is, ami egész érdekes kombó is lehet akár).