Selmo @ 2019.02.28. 15:08

A Dune 2000-rel jókat játszottam, de az utána jövő 3 CD-s? cuccot hiába kezdtem el többször is, nem bírtam sokáig. Valami közepes RTS is jó lenne.

strato @ 2019.02.27. 23:54

Open world multiplayer mint indító cím? Végülis... az új Falloutnak is bevált.
Érzésem szerint egy story orientált, single player játék sokkal-sokkal jobb nyitás lenne.

 

A Fallout 76 lehetett volna sikersztori, ha nem lőnek le minden létező mutáns bakot a sugárzó erdőben.

 

Bárhogy is lesz, én remélek egy új Dune RTS-t a Funcomhoz most közel álló Petroglyph-től (volt westwoodos emberkék). Az nem lenne rossz. *bilibelógakeze?*

Xever @ 2019.02.27. 23:44
Hát ha valaki tud story orientált "open world multiplayer" játékot összerakni az a Funcom. Seret World-nek is ez volt az erőssége.
meouwn @ 2019.02.27. 21:24
Mély tisztelettel, de hagyjuk már a francba ezt az "open world multiplayer" dolgot olyan témáknál, amik erős történettel, jól kidolgozott világgal rendelkeznek. Az elmúlt tíz évben egyre jobban megerősödött bennem az a nézet, hogy egy jó játékot azzal biztos el lehet szúrni, hogy átültetjük "multiba".

Ott volt az első, a kaland/stratégia, jajj de jól működött. Azután ott volt a második, a tiszta valósidejű (na azért annyira nem) stratégia, jajj, még jobban működött. A többi megjelent játékról ezt már sajnos a továbbiakban nem lehetett elmondani, a kreativitást felváltotta (volna) a látványvilág, csilli-villi 3D, meg minden, hát mit is vártunk.

Mondjuk, ha egy erős történetközpontú belső, vagy harmadik személyű nézetes kaland/akció játékot csinálnának, azt biztos megérné. Van ebben a világban pár ezer évnyi történet, ki lehet nézni egy időszakot, oszt hajrá. Csak igyekezzenek ragaszkodni, de legalábbis igazodni az eredetihez, és ne, ismétlem NE engedjék a közelébe azt a Kevin J. Anderson nevű íróféleséget, mert abból megint nem sül ki semmi jó. (Személyes vélemény, de valami borzalom amit a Star Wars meg a Dűne keretein belül elkövetett.)
dekszter @ 2019.02.27. 13:47
Open world multiplayer mint indító cím? Végülis... az új Falloutnak is bevált.
Érzésem szerint egy story orientált, single player játék sokkal-sokkal jobb nyitás lenne.