Ratface @ 2019.07.04. 19:35

"szakképzettségrendszer" az mi az?  :nos:

edem @ 2019.07.04. 13:15
"Ha minden más értéknél főleg a karakter szintje számít, miért kell azt pont ezekben az esetekben figyelmen kívül hagyni?"
Szerintem nem veletlen, hogy tulajdonsagcsekkhez nem szamit a tapasztalat, hiszen a tapasztalat es tapasztalati szint ehhez tul altalanos. Ha arrol van szo, hogy valaki fel tud-e emelni egy szazkilos sulyt, egyaltalan nem szamit, hogy hany goblin nyakat vagta el, hogy hany kiralylanyt mentett meg furfanggal a sarkanytol. Az szamit, hogy az izmai mennyire kidolgozottak. Igen, tobb technikat sajatitott el arra, hogyan vedjen ki egy utest a pajzsaval, vagy hogyan cselezze ki az ellenfel vedelmet, hogy bevihessen egy sikeres utest, de mindez nem szamit, amikor az a kerdes, hogy eleg eros-e ahhoz, hogy eltoljon egy koszobrot. (Sarkitott peldaval elve: Peti egy elso szintu harcos, 12-es erovel. Jani egy tizenotodik szintu varazslo, szinten 12-es erovel. Melyikuknek van nagyobb eselye elgorbiteni egy vasrudat? Az, aki az elmult par honapban konyveket bujt es tuzgolyokat dobalt, vagy az, aki most jott ki a Legy Te Is Bajnok TM edzoterembol?)


(A cikk tobbi reszet, bevallom, meg nem olvastam el.)
Marvin @ 2019.07.03. 07:24
"...a Kard és Mágia szakképzettségrendszerével kapcsolatban is “szeretem/utálom” megnyilvánulások olvashatóak az LFG-n."

Komolyan? Hol?