strato @ 2019.10.04. 07:04

lesz erről a találkozóról leírás?


Minden kívánságod így teljesüljön! :)
http://lfg.hu/93902/ismerteto/volt-egyszer-egy-legend-of-the-five-rings-talalkozo-beszamolo/
kukac @ 2019.10.03. 10:57

Elnézést Stratotól, hogy elveszem a kenyerét, de lesz erről a találkozóról leírás?

Morak @ 2019.07.30. 21:59
Üdv!

Bízunk benne, hogy nem jelent megoldhatatlan problémát kijutni az ország szívéből, sem kocsival, sem vonattal. :)
És mielőtt csúf gondolatokat szülne bárkiben a fenti gondolat annyit enyhítenék rajta, hogy ez nem a fővárosiak ellen, hanem főleg a vidékiekért van.
Ez a centralizáltsága a programoknak nem feltétlen jelent mindig előnyt, a fővárostól távolodva elsorvadnak a szerepjátékos programok, ha mindenki azt látja, hogy minden program, mindig, minden tematikában csak és kizárólag a fővárosunkban lehet. Legyen ott is. Legyen ott a legtöbb.
Véleményem szerint nem irracionális gondolat/vágy az, hogy legalább a megyeszékhelyeken is legyen egy kis szerepjátékos élet. Azt pedig csak kétféleképpen lehet. Várni, hogy valaki megcsinálja...vagy megcsinálni. :)
szabadid @ 2019.07.26. 19:43
Igen, ilyen szempontból ez egy érdekes "kísérlet", mondjuk eleve az a gondolat hívta életre, hogy nagyon sok rendezvén korlátozódik a fővárosra. Holott én is annak idején Dunaújvárosba, Veszprémbe, Székesfehérvárra jártam játszani. Ezért merem remélni, hogy Fehérvárnak is van akkora vonzáskörzete, mint Pestországnak :)
Nocturna @ 2019.07.26. 16:18
Kösz az infót!
Nem hiszem, hogy a keresleten befolyásolna az, hogy Téli Udvar vagy más néven megy-e a rendezvény. Az vsz. már sokkal inkább, hogy Sz.fehérváron vagy a fővárosban van-e, de bízom benne, hogy Bp-en kívül is létezhet élet. :)
szabadid @ 2019.07.25. 07:20

Ez valóban sajnálatos, de most megpróbáljuk ebben a formában, aztán kiderül, hogy mekkora kereslet van rá.

strato @ 2019.07.24. 23:01

Mindenfajta gúny nélkül kérdezem, hogy az miért lenne jobb, előnyösebb?

 

Természetesen semmivel, csak mindig sajnáltam, hogy annak sosem volt folytatása. :)

szabadid @ 2019.07.24. 18:32

Nocturna:

Jogos a kérés, a facebook eseményhez tartozó Beszélgetés fülön elvileg van/lesz bővebb leírás. Viszont röviden akkor itt is összefoglalom a két történetről a tudnivalókat.

 

A Híd

 
A történet a klánregényekhez hasonló háború idején játszódik. Az Árnyékföldek hordái áttörték a falat, a Rákok visszaszorultak, az élőholt és démoni horda végigdúlta Rokugant. A hét klán egyesült csapatai hetek óta üldözik már az onik, goblinok, élőholtak és árnyföldi shugenják hordáját. Már csak egyetlen híd választja el Rokugan népét a győzelemtől. 
A játékos karakterek azok a bátor hősök akik ennyi halál után is rá mernek majd lépni a hídra, hogy ha kell, életük árán is, de megmentsék Rokugant a több évig húzódó vérontástól.
 
 
 

A Majom hava

A Majom hava, a betakarítás, a bőség és a békekötés időszaka szerte Rokuganban. Egyúttal Mirumoto Fujimori születésnapja is ebben a hónapban esedékes. E jeles alkalomra a Birodalom valamennyi égtájáról érkeznek szamurájok, hogy jókívánságokkal és ajándékokkal tisztelegjenek az idős Daimyo előtt. A karakterek: valamennyien a provinciába érkező küldöttek, a nagy és kis klánok képviselői.

 

Strato: 

 

Mindenfajta gúny nélkül kérdezem, hogy az miért lenne jobb, előnyösebb?

Nocturna @ 2019.07.24. 13:57
Remek hír! :)
A két rpg történetről (A híd, A majom hava) lehet tudni valamit, bármit, ami segít a döntésben? Rövid összefoglaló, kedvcsináló, milyen típusú történet, ...
strato @ 2019.07.24. 09:02

Mivel nem sok ilyen van, ez talán mehetett volna a Téli Udvar ernyője alatt is. :)