Marvin @ 2020.07.14. 08:30
A DW-t nem ismerem, de csak 1 termék a sok közül, és mivel nemrég jött ki, nem hiszem hogy arra adják a tavalyi díjakat.

A Hulk Keeper érdekes felállás, de eddig főleg hagyományos irányban folyt minden, ahogy a beszámolókat elnézem máshol is. Játszottunk már, megírhatom mi lett.
kukac @ 2020.07.14. 07:58
A hajók és űrállomások kompakt, leválasztott játékkörnyezetként szolgálnak, szentségtelen hasonlattal akár mozgó dungeonnak is minősülhetnek a sandboxban

 

Ahol a játékosok a bent lakók, és az élienek a kalandozókat testesítik meg? :D A nem játékos horrorisztikus szörnyek erőszintje magasabb a játékosokénál?

 

Mint a hivatalos honlap büszkén hirdeti, maga az alapmű és a DP 2019-ben nyertek Ennies Gold és Silver díjakat, nem tudom, ezeket manapság mire osztogatják, de mivel a játék nem elnyomott kisebbségekről szól, akár relevánsak is lehetnek.

 

Dissident Whispers

An anthology of 58 original two-page RPG adventures made by a diverse, international collective of creators in support of the Black Lives Matter movement.

Black Lives Matter.

Tuesday Knight Games is also taking pre-orders for a physical print run. Tune into TKG and Dissident Whispers social media channels for updates.

 

Ha játszottatok vele, akkor tudnál beszámolót írni a játékról is?