SzG @ 2020.07.30. 16:08

Remélem legalább olyan jó lesz mint a Kaland-Játék-Varázslat (mondjuk ott a harmadik részre durván el lehet bukni)!

 

Hát a Kaland-Játék-Varázslat a lapozgatós műfaj egyik csúcsa, szóval azt azért nem tudjuk megígérni, hogy a mi kis magyar hobbisorozatunk "legalább olyan jó lesz"... de persze igyekszünk igényes könyveket összehozni. :) És igen, a jászhatóságra is mindenképp odafigyelünk a későbbiekben is, mert mi sem szeretjük a túlzottan "szadista" könyveket, amik tele vannak halálpontokkal meg szükséges tárgyakkal, valamint "terminator"-típusú, alig-alig legyőzhető ellenfelekkel. :) (Mondjuk ezek talán a Hát Sárkánykígyóra kevésbé jellemzőek egyébként... de tényleg sok olyan játékkönyv van, amikben "túltengenek" ezek az elemek, illetve amik már túlzottan is szívatósak.)

nornwarrior @ 2020.07.27. 00:00
Remélem legalább olyan jó lesz mint a Kaland-Játék-Varázslat (mondjuk ott a harmadik részre durván el lehet bukni)!
nuri @ 2020.07.25. 16:54
Aki hasonlókat szeretne "elektronikus" formában ajánlom: https://www.choiceofgames.com/
(Igaz angolul tudni kell hozzá.)
SzG @ 2020.07.23. 08:12

Sziasztok!

Köszönjük az ismertetőt!

BePe: jelenleg csak hagyományos formában vásárolható meg a könyv. Viszont augusztustól kénytelenek leszünk újragondolni a Végzet Prófétái terjesztését/árusítását (az eddigi árusító ugyanis felmondta velünk a szerződést, ahogy a honlapon is írtam), így nem kizárt, hogy lesz valamiféle e-változat is a könyvből. Még meglátjuk. Mindenesetre ha tényleg lesz e-book is, akkor azt természetesen itt is jelezni fogom. :)

LC01: köszönjük, örülünk, hogy tetszett és hogy újra a '90-es években érezted magad. :) Valóban épp valami ilyesmi volt a célunk a könyvvel.

"Ha nincs a Kaland Játék Kockázat kibeszélő FB csoport, akkor nem is tudtam volna, hogy létezik a mű."

Hát igen, a könyv reklámozásán még dolgoznunk kell. :)

Köszönjük még egyszer az érdeklődést, illetve a támogatást mindenkinek!

 

Üdv.: SzG (Szlobodnik Gábor)

LCO1 @ 2020.07.22. 20:36
Én már kijátszottam, azt kell mondjam, hogy újra a '90-es években éreztem magam. Nagyon jól sikerült. Ha nincs a Kaland Játék Kockázat kibeszélő FB csoport, akkor nem is tudtam volna, hogy létezik a mű. A fenti írás tökéletesen tükrözi a könyv hangulatát.
BePe @ 2020.07.22. 08:52
Koszi az ajanlot! Ebook-kent is meg lehet esetleg vasarolni?