elGabor @ 2020.07.23. 14:33

Sanyarú körülmények mellett egy kifejezetten jó online eseményt sikerült összehozni - hatalmas köszönet érte, mert komoly szervezés volt mögötte! Örülök, hogy részt vehettem, és annak is, hogy visszanézhetők azok a videók is, amelyeket idő hiányában, vagy más programok miatt nem sikerült élőben elkapni. Szuper!

Glowface @ 2020.07.23. 10:15
Szerintem is jó volt!
Élőben kevesebbet láttam, mint szerettem volna - éppen sűrű lett a hetem, mint gondolom általában mindenkinek, mindig - de youtuberól még egy csomót visszanéztem.

Szóval, szép volt! A technológia valóban bíbelődősebb volt az átlagnál, de nagyobb bajunk ne legyen. :)
Raksi @ 2020.07.23. 09:27

Nagyon szuper volt. Sok előadást élőben követtem, a többit visszanéz(t)em YT-on. Vidékiként, 3 kisgyerekkel esélyem sem lett volna, hogy eljussak egy ilyen rendezvényre. Az online forma lehetővé tette, hogy bekapcsolódjak. Köszönöm Ironbearnek/Majornak a szervezést, az előadóknak az előadásokat. "Találkozzunk" jóvőre is! :)

Major @ 2020.07.23. 09:21
Köszönöm a szervezés és az előadók részéről az elismerést!
Én magam az első nap let9ltottam a pittyegést, de volt olyan előadó, akitől visszahallatszott a felvételbe, mert neki nem volt letiltva. Illetve biztos sokaknak nem volt letiltva, mégsem hallatszott. Igen, volt már, aki megjegyezte, de köszönöm! :) Nem a webkamera és a discord a tökéletes megoldás egy ilyenre, de az esetleges bosszantó dolgokon túl azért fogyaszthatók lettek az előadások.

Idővel jönnek majd új videók is - többek között a programból elmaradt, vagy fel nem vett dolgok pótlásai - és persze bárki jelentkezhet, ha szeretne valamilyen témában akár egyedül, akár társakkal megnyilvánulni. Akár kötetlen beszélgetés is jó lehet.
strato @ 2020.07.23. 08:25

Bele-belenéztem illetve -hallgattam, amikor épp tudtam; jó és érdekes volt. Nagy tisztelet a szervezőknek és az előadóknak.
(A feltöltött videóknál kicsit zavar, hogy bepittyeg a Discord. A jövőben érdemes letiltania minden résztvevőnek és a felvétel készítőjének is a figyelmeztető hangokat a beszélgetés idejére, de ezt már biztosan tanácsolták máshol mások is.)

 

A Youtube csatornára ránézve elég impozáns videógyűjtemény lett a vége, ebben szerintem mindenki talál legalább egy-két videót, amit szívesen megnéz, meghallgat:
https://www.youtube.com/channel/UCf48LeWQwZ6I3pTK7ZJQ5rw/videos