Sidaries @ 2020.11.10. 22:33
Jó volt.A Laenyra alcímű romantikus lányregény kicsit sok volt, de érthető az előző részek miatt, a dartonita viszont nagyon jó arcnak tűnik.
Várom a következő részt.
Symur @ 2020.11.09. 18:17
Sziasztok,

Azon mi is gondolkoztunk, hogy így kellene-e vagy tényszerűen leírni a dolgokat, de az volt a vélemény, hogy így "életszerűbb" a történet.

Összesen 3 rész lesz szerintem.
A 2. részben a hajóút lesz "leírva", ahogy megérkeznek a célhelyre. Ezt szerintem még november végéig összerakom.
A 3. rész pedig a célhelyen történő ügyködéseket fogja bemutatni. Ez már csak decemberben várható.

A csapat már a 3. részt kezdte el. Nagyon részletekbe nem akarok belemenni, mert még a játékosok döntésén múlik, hogy mi lesz a történet vége. Lehet, hogy a 3. rész végén lesz majd egy "játékosok véleménye" rész is, ahol elmondják ők, hogy mit-hogyan láttak.

Köszönöm mindenkinek, aki elolvasta, vagy ránézett.

Az írás megosztásával az a célunk is volt, hogy találhatunk még egy érdeklődőt, aki csatlakozna hozzánk. Ha valaki éppen csapat hiányban szenved, vagy UTK-zna, egy játékost biztos be tudnánk még venni a csapatba.
(bár nyilván már csak a köv. történet kezdetekor, de addig mindent meg lehetne beszélni)
Arcana @ 2020.11.08. 19:40

A kalandbeszámolókat mindig szívesen olvasom, ezzel is így történt, szóval várom a folytatást. :) Azt nem mondom, hogy 100%-ban lekötött, mert Ynev világától és a Mókustól nagyon messzire távolodtam az elmúlt évek alatt, plusz érzésre felesleges részletek is belekerültek a szövegbe. De végigolvastam, mert én is tervezek a közeljövőben egy kampánybeszámolót közzétenni, így érdekelnek a más megközelítések.

 

Írtad, hogy a sztori még folyamatban van, de tippre hány rész várható még?

Eberen_Orkodo @ 2020.11.06. 08:59
Köszönöm, várom a további részeket!